Miért is érdemes minket választani?

letölthető Költségvetés Minták

A felmérés fizetős!

A modell elkészítése, a munkadíj és az anyagszámítás a mérőképekkel együtt, 15 ezer Ft-ba kerül. (társasházak nagyobbak, nekik húszonöt ezer)

Ez 3-5 órás munka, a helyszínen. A szombat, egy délelőtt, másik esetleg délután...

Az elején egy negyed órás beszélgetéssel kezdünk, majd egyedül dolgozom a modellen és a főbb számokon, majd a vége fele, együtt fejezzük be. Így minden részletet érteni fog.


A kalkulációt komolyan vesszük. A számok nem hasra ütéssel készülnek.

Így nagyobb az esélye hogy a tervezett költségvetésbe valóságban is beleférjünk. A beszerzett anyagok a valóságban is elégségesek legyenek.
A számítást számítógép végzi és még így is fordult már elő, hogy valami nem stimmelt, mert kimaradt egy beugró, vagy rosszul becsültük meg az épület magasságát. Tehát nem a számításban volt a hiba...
A mellékelt képtárban láthatók mérőképek. Ami sárga annak a területe/hossza metrikus adatként ball felső sarokban olvasható.

Ha jelentős eltérés lenne, az a modellen szemmel látható...

Ami sárga, annak a mérete a ball felső sarokban látszik.

A padlásszigetelés fontossága talán akkor látható, ha belegondolunk, a meleg felfele száll! A tető- és padlás-szigetelés hőszigetelő rendszere lehet szálas szigetelőből tűzvédelmi okok miatt, de lehet EPS 80 alapú padlásszigetelésünk is, akár házilag, ha a tetőnk egyébként is fából van… tehát, már nem számottevő indok a sztirol tetőszigetelési rendszerünk ellen, a kisebb tűzállóság. A padlásszigetelő rendszerünk főbb alkotóelemei: minimum 12 cm-es EPS 80 táblák, pisztolyos PUR hab és 6-os OSB lemezek. Ez a padlásszigetelés, járható és a szokásos padlás igénybevételnek tökéletesen megfelelő.

A hőszigetelés, és a hőszigetelő rendszer kifejezések halmozása szükséges ahhoz, hogy a hőszigetelő rendszerek és a hőszigetelés eljuthasson a hőszigetelésre igényt tartó, hőszigetelni készülő, hőszigetelő rendszerek után érdeklődő hőszigetelő ügyfelekhez. Így a hőszigetelés számukra megvalósuló hőszigetelő rendszereket jelenti. Lehet, hogy kicsit zavarosra sikerül néha a hőszigetelő okfejtés, de nézzék el nekünk és a keresőknek, mivel ez a szóhalmozás az eszköze annak, hogy a hőszigetelésre készülő Ügyfelek megtalálnak minket, a hőszigetelőket, és beszélhessünk a hőszigetelés előnyeiről, esetleges hátrányairól, a hőszigetelő rendszerekről, a hőszigetelésről általában és konkrétan az Ő hőszigetelésükről is. Tehát a hőszigetelő rendszer a hőszigetelő és hőszigetelés, azok a kifejezések, amelyek a hőszigetelőket összehozzák a hőszigetelő rendszerekkel. Hőszigetelés, hőszigetelő, hőszigetelő rendszer hangsúlyozottan. A hőszigetelő szigetelés, a legjobban szigetelő szigetelés… A hangszigetelő szigetelés is jó hőszigetelés. Viszont a jó hőszigetelés, nem biztos, hogy megfelelő hangszigetelés is.

Referenciák

A hőszigetelés készítése nem egy szép látvány...

De mindezért kárpótol az alacsonyabb gázszámla...

A földön hőszigetelünkA földön hőszigetelünk

A menyezetet is hőszigeteljükA földön hőszigetelünk

A hőszigetelés ősszel még időben vanA hőszigetelés ősszel még időben van

A hőszigetelés színezéseA hőszigetelés színezése

Az állványon hőszigetelünkAz állványon hőszigetelünk