Miért is érdemes minket választani?

letölthető Költségvetés Minták

 

5 centi vagy 15 centi?

 

telefon: 0630 68 00 444

auracolor@hotmail. com

 
robert.auracolor@gmail. com

 

Gyors, Korrekt (fizetős) számítógépes Költségvetés:

Szombatonként a helyszínen, néhány óra alatt tudok készíteni olyan költségvetést, ahol az Ön házát méretarányosan elkészítem 3 dimenziós modellként. Majd ezen a modellen mérve kitöltünk egy táblázatot, hogy megtudjuk mennyi is az annyi.

A munkadíj számítása nagyon egyszerű: a telibe számolt felület szorozva kb 8 ezer Ft-tal 2021-ben. A tagolt épületeknél felfele, a kockaházaknál lefele lehet kerekíteni.

(magánházaknak 15 ezer kp.)

Előrendelés:
-5%-tól -10%-ig

Az előrendelésre adható engedmény fedezete a folyamatos munka.
Az előrendelés teszi lehetővé, hogy folyamatosan tudjunk dolgoztni.
Az így nyert előnyt oszthatjuk meg, az előre gondolkodó Ügyfeleinkkel.

Ha a munkát egy hónapon belül bármikor kezdhetjük, 5 %
ha két hónapon belül bármikor kezdhetjük, 10%

engedményt adhatunk.
A tényleges kezdés előtt egy héttel pontosítjuk a kezdés valódi időpontját.

 

Lábjegyzet: A páraáteresztő szigetelés... Sokat hallani...
Miről is van szó?
- Tisztázandó a rengeteg fura értelmezést, nem arról van szó, hogy a falakon át szellőztetnénk!!!
- A szerkezeti vízről szól a dolog. Pontosan arról, amikor épül a fal, vödör számra használunk vizet is. Annak a víznek, amit a habarcsba keverünk valahol el kell távoznia. Ha bezárjuk párazáró réteggel, abból mindenképen baj lesz.
- A polisztirol nem zárja be úgy a vizet, hogy az ne tudna távozni. Gondoljunk csak a mai építési technológiára, ahol a sztirol kocákból épült falak közé betont szivattyúznak. Az a beton soha ki nem tudna száradni, ha a sztirol nem engedné. Engedi kiszáradni, működik.
- Mindez mellett a gyapotnak, kisebb a párazáró hatása. Ahol a lábazat nem tökéletesen szigetelt, megfontolandó inkább gyapotot használni a kritikus részeken.
A padlásszigetelés fontossága talán akkor látható, ha belegondolunk, a meleg felfele száll! A tető- és padlás-szigetelés hőszigetelő rendszere lehet szálas szigetelőből tűzvédelmi okok miatt, de lehet EPS 80 alapú padlásszigetelésünk is, akár házilag, ha a tetőnk egyébként is fából van… tehát, már nem számottevő indok a sztirol tetőszigetelési rendszerünk ellen, a kisebb tűzállóság. A padlásszigetelő rendszerünk főbb alkotóelemei: minimum 12 cm-es EPS 80 táblák, pisztolyos PUR hab és 6-os OSB lemezek. Ez a padlásszigetelés, járható és a szokásos padlás igénybevételnek tökéletesen megfelelő.
Az padlásszigetelő rendszerünk ára nem megrázó, anyagostul, munkadíjjal 3700-4200 Ft/m2 körül van…
A szóhalmozás is eszköze annak, hogy a hőszigetelésre készülő Ügyfelek megtalálnak minket, a hőszigetelőket, és beszélhessünk a hőszigetelés előnyeiről, esetleges hátrányairól, a hőszigetelő rendszerekről, a hőszigetelésről általában és konkrétan az Ő hőszigetelésükről. Tehát a hőszigetelő rendszer a hőszigetelő és hőszigetelés, azok a kifejezések, amelyek a hőszigetelőket összehozzák a hőszigetelő megbízással. A hőszigetelő szigetelés, a legjobban szigetelő szigetelés… A hangszigetelő szigetelés is jó hőszigetelés. Viszont a jó hőszigetelés, nem biztos, hogy megfelelő hangszigetelés is. Hőszigetelő rendszerrel, padlásszigetelő rendszerrel, padlásszigeteléssel, házilagos padlásszigeteléssel, hőszigetelő rendszerekkel, utólagos hőszigeteléssekkel, belső hőszigeteléssel, házilagos hőszigeteléssel, akciós hőszigeteléssel foglalkozik az oldalunk.
Homlokzatszigetelés – Minden ami az Otthon Melegéhez/Hűvöséhez kellhet.

Referencia képek

A hőszigetelés készítése nem egy szép látvány...

De mindezért kárpótol az alacsonyabb gázszámla...

Hőszigetelés BudaörsönHőszigetelés Budaörsön

Az eresz alját is hőszigeteljükAz eresz alját is hőszigeteljük

hőszigetelés tűzfalTűzfal hőszigetelése következik...

Lábazatot is hőszigetelikLábazatot is hőszigetelik

Öregek és fiatalok is HőszigetelnekÖregek és fiatalok is Hőszigetelnek

Hőszigetelő pihenésHőszigetelő pihenés